top of page
Gepersonaliseerde besturing sportvliegtuig Mooney M20 .JPG

Bekleding in leder van helikopters en vliegtuigen

Onderscheid uw vliegtuig van de rest

Interior Car Design in Lier levert diensten aan vliegtuigeigenaren op het vlak van het opknappen en detailleren van bekleding. Wij geloven dat vliegtuigbekleding een statement maakt voor passagiers en we helpen u graag om u te onderscheiden van de rest van de vloot. Onze specialisatie in interieurrestauratie maakt ons uniek onder de bedrijven die vliegtuigbekleding leveren. 

Bekleding op maat

We bieden een breed scala aan luchtvaartstofferingsdiensten, waaronder het vervangen van uw versleten stoelen en het maken van speciale interieurs op maat voor uw vliegtuig. Ons team is volledig voorbereid om elk project aan te nemen, ongeacht de omvang. Wat onze vliegtuigbekledingsservice betreft, hechten we de grootste waarde aan kwaliteit. Hiervoor zetten we ons getalenteerd team in samen met de beste hulpmiddelen van het vak. 


Die overtuiging zorgt ervoor dat we niet alleen het mooiste en modernste product afleveren, maar dat we dat ook doen met hoge kwaliteitsnormen en op een efficiënte manier. Efficiëntie betekent dat u minder betaalt voor een beter product dat lang meegaat. We gebruiken alleen materialen van de hoogste kwaliteit die voldoen aan alle eisen en werken graag samen met toonaangevende namen in de bekledingsindustrie. 

Gepersonaliseerde helikopterbekleding.JPG

Uw vliegtuig of helikopter personaliseren? Dat kan met de bekledingsservice van Interior Car Design in Lier. 

bottom of page