top of page
interieur van uw vaartuig in leder

Bekleding in leder voor vaartuigen in regio Lier

Draag zorg voor uw investering

Het interieur van uw boot krijgt heel wat te verduren. Onze vakkundige crew gebruikt materialen van hoge kwaliteit voor duurzame herbekleding in leder. Leef met volle teugen van uw vaarpassie met Interior Car Design in Lier om ervoor te zorgen dat uw investering er op zijn best uitziet. Als uw kapiteinsstoel en opbergbanken gebarsten, verbleekt of gewoon versleten zijn, vervangen wij de vulling en herbekleden we deze terug in leer.


Voel de wind weer in uw haren als u met uw gloednieuwe boot het water op gaat. Neem uw vrienden en familie mee om de feestdagen te vieren of gewoon voor een weekendje weg. We herstellen de zitmeubelen van uw boot en spiegelen deze zo goed mogelijk (of in sommige gevallen zelfs volledig) aan het originele aankoopontwerp of realiseren een volledig op maat gemaakte bekledingscombinatie. We hebben een breed scala aan kleuren en materialen, waaronder exotische keuzes zoals struisvogelleer.


Weet u niet zeker wat u wilt? We hebben voor- en nabeelden van voltooide projecten en voorbeeldmateriaal om u te helpen beslissen welke optie het beste past in uw boot  Als u vragen heeft over materialen of het maatwerk dat beschikbaar is voor uw boot, bel Interior Car Design dan vandaag nog.

Herstellen van leren bekleding

Na verloop van tijd, door gebruik en weersomstandigheden, gaat het leer van uw nautische meubelen achteruit. Het kan op sommige plaatsen gescheurd, bekrast of zelfs gebarsten zijn. Maar al te vaak wordt de hele bank, fauteuil of ligvlak vervangen tegen zeer hoge prijzen. 


Meestal kan leer echter zonder veel moeite worden gerepareerd. De enige voorwaarde? Gebruik kwaliteitsproducten die uw leder herstellen, maar ook beschermen na verloop van tijd. Door alleen het beschadigde deel van het leer te repareren, bespaart u tijd en geld. Vraag Interior Car Design naar de mogelijkheden.

Seadoo Challenger

Wilt u het interieur van uw boot upgraden of herstellen? Schakel Interior Car Design in Lier in als partner voor de bekleding in leder. 

bottom of page