top of page
interieur mobilhome

Bekleding mobilhome interieur in Lier, Interior Car Design

Geef het interieur van uw mobilhome een upgrade

Geef uw omgebouwde camper of mobilhome een onweerstaanbare upgrade met onze luxe lederen camperinterieurs. Of de camper nu door ons of door u is omgebouwd, wij bieden hoogwaardige lederen bekledingsservices voor stoelen, stuurwielen en meer voor een maximum aan luxe en comfort. We bieden een scala aan stijlen, kleuren en afwerkingen en gebruiken alleen het beste, duurzame leer van de beste leerlooierijen. 


Lederen interieurs voor campers bieden uw mobilhome een hele transformatie. Of u nu op zoek bent naar lederen stoelen om uw camper te moderniseren of een nieuw stuurwiel voor comfort op lange reizen, bij ons zit u goed. Interior Car Design is gelegen in Lier en is beschikbaar voor alle projecten. Neem contact met ons op om het perfecte product voor u te creëren.

Waarom kiezen voor ons luxeleder voor uw camper

Als u een groter budget heeft voor uw mobilhome, overweeg dan onze lederen interieuropties voor stoelen en stuurwielen die een hoogwaardige afwerking bieden. Veel mensen kiezen voor een lederen interieur in hun mobilhome, niet alleen voor dat luxueuze gevoel, maar ook om een persoonlijke toets toe te voegen en hun comfortniveau tijdens het reizen te verhogen. 


Een lederen interieur is bovendien gemakkelijk in onderhoud. Het gladde oppervlak van leer betekent dat het gemakkelijk regelmatig schoon te maken is en niet zo snel vloeistoffen opneemt of vlekken maakt als andere materialen. Omdat stof en vuil niet zo snel aan leder kleven, hebt u ook minder snel last van allergieën. Verder is het herbekleden van het interieur van uw mobilhome een investering. Kwaliteitsleder is gewild en als u ooit uw mobilhome zou doorverkopen, dan bent u verzekerd van een hogere verkoopwaarde. 

mobilhome

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van de bekleding van het interieur van uw camper? Vraag ons om meer info. 

bottom of page