Blog Interior Car Tuning

Interior Car Tuning
 • Ambachtelijke autogarnierderij
  10/12/2021 0 Opmerkingen
  Wat kan de ambachtelijke autogarnierderij voor u betekenen?

  6 redenen om te kiezen voor Interior Car Tuning

  1. Wij zijn een ambachtelijke autogarnierderij
  Een van de specialiteiten waar wij om bekend staan, is dat wij alles op alles zetten om auto’s of andere voertuigen terug te brengen naar hun oorspronkelijke staat. Slechts enkele voorbeelden van wat wij als ambachtelijke autogarnierderij voor u kunnen betekenen:

  Lees meer
 • 01/10/2021 0 Opmerkingen
  De verschillende types auto interieur bekleden

  Praktisch en mooi
  Wie trots is op zijn wagen wil niet alleen dat zijn wagen praktisch is, maar er ook mooi uitziet. Daarom kiest u het beste voor het juiste soort auto interieur bekleding die het nodige comfort biedt, makkelijk in onderhoud en toch nog stijlvol.

  Lees meer
 • 01/09/2021 0 Opmerkingen
  De restauratie van oldtimer interieur, hoe gaat dat in zijn werk?

  Passie voor oldtimers
  Het bezit van een oldtimer is een passie voor veel liefhebbers. Helaas zijn oldtimers onderhevig aan de tand des tijds en is er nu en dan wat restauratiewerk vereist om de goede staat van de wagen te waarborgen. Veel oldtimers hebben bijvoorbeeld een lederen bekleding die vettig, vuil of zelfs beschadigd geraakt na verloop van tijd.


  Lees meer
 • 01/04/2021 0 Opmerkingen
  Hoe autostoelen in leer schoonmaken?

  Lederen autobekleding voor een stijlvolle uitstraling
  Leder oogt stijlvol. Daarom kiezen heel wat autoliefhebbers voor lederen autobekleding. Maar wat als uw interieur vuil wordt en aan reiniging toe is?


  Lees meer
 • 01/04/2021 0 Opmerkingen
  Bekleden van oldtimer interieur in Lier

  Uw auto bekleding als nieuw
  Het bezit van een oldtimer begint bij een grote passie voor de wagen. Als liefhebber wilt u dan ook niets liever dan dat uw auto bekleding in de beste conditie verkeert. Misschien bent u bezig met een restauratieproject of misschien heeft de bekleding van het interieur flinke schade opgelopen en is deze aan vervanging toe. Lees waarom u hiervoor het best op een professional rekent.


  Lees meer
Meer informatie? Contacteer ons!