top of page
Interieur personenwagen

Interior Car Design, de specialist in het bekleden van het interieur van uw personenwagen in Lier

Bekleden van auto-interieur in leder

Wilt u het interieur van uw auto een nieuwe look geven? Misschien moeten uw autostoelen worden gerepareerd? Bij Interior Car Design in Lier kunnen we al uw behoeften op het gebied van stoelbekleding aan. Onze service voor het herbekleden van auto-interieurs wordt geleverd met expertise, aandacht voor detail en een volledige focus op de wensen van onze klanten. 


Of het nu gaat om een gloednieuw interieur op maat voor een modern voertuig of een eersteklas retrim en restauratie van een klassiek auto-interieur met oog voor authenticiteit en karakter, onze deskundige stoffeerders, restaurateurs en reparateurs leveren service en kwaliteit van het hoogste niveau. De producten, materialen en processen die we gebruiken, zijn verfijnd na duizenden interieurs en tientallen jaren ervaring.

Geef uw wagen een luxueuze uitstraling

Misschien is het interieur van uw wagen aan vernieuwing toe? Of misschien wilt u het gewoon een modernere of luxueuzere uitstraling geven. Lederen zetels geven uw wagen niet alleen klasse, maar het maakt het reinigen van het interieur van uw personenwagen ook een stuk makkelijker. Daarnaast zijn ze ook comfortabel voor chauffeur en passagiers. 


Bij Interior Car Design bekleden we het interieur van alle soorten merken en types van personenwagens. We hebben een aanbod van achthonderd verschillende lederkleuren, waardoor u het interieur volledig op maat laat herbekleden. Alle projecten worden indien gewenst afgewerkt met sierstiksels volgens vooraf bepaald design dat helemaal naar uw wens is. Tevens kunt u ook de kleur en textuur van het leer aanpassen. Dit stelt u in staat om het interieur van de auto naar uw wens te personaliseren.

uw wagen met een luxueuze uitstraling

Wilt u meer weten omtrent de mogelijkheden voor het bekleden van het interieur van uw personenwagen? Neem contact op met Interior Car Design in Lier. 

bottom of page