top of page

Gepersonaliseerde, brandveilige bekleding van uw vliegtuig of helikopter

ICT-ASL BENELUX BV staat voor Interior Car Tuning en dat is ook waarmee wij ooit begonnen zijn. Lederen auto-interieurs, zowel voor moderne wagens als prachtige oldtimers, waren en zijn nog altijd onze specialiteit, maar dat is niet het enige waar wij goed in zijn. Wij zijn namelijk ook erkende experts op het gebied van gepersonaliseerde bekleding voor vliegtuigen en helikopters. Dat gaat dan om de stoelen en andere mogelijke meubels aan boord, maar ook om, bijvoorbeeld, vloerbedekkingen en deurpanelen.
Brandveiligheid is onze prioriteit

In de wereld van de luchtvaart gelden, gelukkig, heel veel strenge regels en richtlijnen omtrent de veiligheid van de mensen aan boord, zowel voor vliegtuigen als helikopters. Zo is de brandveiligheid van levensgroot belang en wordt om die reden ook zeer streng gecontroleerd. Als gespecialiseerde stoffeerder van vliegtuigen en helikopters zijn wij bij ICT-ASL BENELUX BV perfect op de hoogte van de nodige regels, voorwaarden en testen die er bestaan voor de bekleding die onze klanten bij ons bestellen.


Strengste Europese eisen als basis

Een van de belangrijkste testen omtrent de materialen aan boord van vliegende voertuigen is de FAR 25.853a Bunsen burner test. Deze test werd ontwikkeld door de Amerikaanse Federal Aviation Administration (FAA) om de ontvlambaarheid van materialen aan boord van vliegtuigen (en helikopters en andere vliegende voertuigen) te testen, zowel in de cabine als in de cargoruimte. Denk daarbij aan de lederen bekleding van uw stoelen, maar ook aan de vloerbekleding en eventuele speciale edge trims. Deze test geldt ook voor het bepalen van de brandveiligheid van interieurs van Europese vliegtuigen en bij ICT-ASL BENELUX BV weten we precies wat er nodig is om aan de strenge voorwaarden te voldoen.Kortom, voor een mooie en vooral betrouwbare bekleding van uw vliegtuig of helikopter moet u bij ICT-ASL BENELUX BV zijn. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie en een gratis offerte op maat!


Comments


Bedankt voor uw bericht!

bottom of page