top of page

Kunstlederen bekleding van een boot vervangen


Kunstlederen bekleding van een boot vervangen

Waarom het belangrijk is de bekleding van uw boot te laten vervangen

Niets is fijner dan met mooi weer een stuk gaan varen met uw eigen boot. Uiteraard is het voor uw comfort én de waarde van uw boot belangrijk om deze goed te onderhouden. Zowel aan de buitenkant als aan de binnenkant. Een van de zaken die u eens moet vervangen? Dat is de kunstlederen bekleding van de boot.

De kunstlederen bekleding krijgt – mede door zonlicht en water – veel te verduren. De bekleding kan hierdoor beschadigen en de uitstraling van uw boot negatief beïnvloeden. Hoewel u kunstlederen bekleding zelf kunt vervangen, is het vaak slimmer om een professional in te schakelen. Zo weet u zeker dat u rekent op vakwerk en kwaliteit. Een professional heeft ervaring met het bekleden van boten, werkt met de beste materialen én biedt garantie. Daarnaast bespaart u tijd door deze klus uit te besteden.Waar vindt u een professional om kunstleder te vervangen in Lier?


Uiteraard wilt u niet in zee met de eerste de beste professional die u tegenkomt op het internet. Het is belangrijk om te letten op een aantal zaken, waaronder de kennis en ervaring van een bedrijf. Zoek naar een firma die kwaliteit waarborgt door te werken met technisch gekwalificeerd personeel en de beste materialen. Onderzoek daarnaast of een bedrijf werkt volgens de Europese normen waaraan een kunstlederen interieur moet voldoen. Zo weet u zeker dat u lang plezier zult hebben van uw nieuwe kunstlederen bekleding.

Bij ICT NV uit Lier zijn we gespecialiseerd in lederen auto interieurs. Wij bekleden echter ook andere voertuigen, waaronder boten. Wij hebben een jarenlange ervaring en expertise in ons vakgebied en bieden de beste resultaten.


Wilt u meer informatie over het vervangen van de kunstlederen bekleding van uw boot? Contacteer ICT NV uit Lier dan direct of vraag – geheel vrijblijvend – een offerte aan.Commentaires


Bedankt voor uw bericht!

bottom of page