top of page

Wat kan de ambachtelijke autogarnierderij voor u betekenen?

Bijgewerkt op: 29 mrt. 2022


Ambachtelijke autogarnierderij

6 redenen om te kiezen voor Interior Car Tuning 1. Wij zijn een ambachtelijke autogarnierderij Een van de specialiteiten waar wij om bekend staan, is dat wij alles op alles zetten om auto’s of andere voertuigen terug te brengen naar hun oorspronkelijke staat. Slechts enkele voorbeelden van wat wij als ambachtelijke autogarnierderij voor u kunnen betekenen:


  • speciale aanpassingen aan stoelen: vorm, comfort of stoelverwarmingrenovatie of vernieuwing van doorgezakte en/of versleten stoelen of banken

  • vervanging van versleten bekleding

  • herstelling of vernieuwing van interieurs door schade

  • compleet (of gedeeltelijk) restaureren van oldtimers en klassiekers

  • interieurvernieuwingen of herstellingen van sportvliegtuigen, zakenjets met luchtvaart gecertificeerde materialen

  • complete interieurs (verbouwingen) voor mobile offices, demo-bussen, e.a.

  • bekledingen boten, jachten, zeilschepen

  • herstellen, vernieuwing en aanpassingen van brommerzadels, motorzadels, zijspan, waterscooters, quads, trapauto’s enz.

2. Wij bieden een allroundservice Van een enkele herstelling in auto-interieurs tot het volledig verzorgen van een op maat gemaakt lederen interieur, mogelijk in combinatie met het plaatsen van stoelverwarming: het is niet voor niets dat meer dan 250 regionale autodealers hun auto-interieurs aan ons toevertrouwen. 3. Ook voor klassiekers Voor iedereen met een oldtimer of klassieker weten wij maar al te goed dat het niet makkelijk is om uw parel zomaar uit handen te geven en erop te vertrouwen dat een garage een kwaliteitsherstelling of -restauratie zal uitvoeren. Wij weten dan ook hoe belangrijk het is om het werk van de eerste keer tot in de perfectie te doen. In onze firma staan er vrijwel constant enkele klassiekers waarvan we het interieur en/of de kap restaureren. Om het interieur van een klassieker zo origineel mogelijk in de oude glorie te herstellen, wordt er onderzoek gedaan en gespeurd naar authentiek bekledingsmateriaal. Daarbij halen we veel materiaal uit voornamelijk andere Europese landen. 4. Passie en vakmanschap Voor alles wat we doen staan passie en vakmanschap voorop, ten dienste van onze klant. 5. Alles in eigen beheer Elk project, of het nu om een deel- of totaalrestauratie gaat, voeren we in eigen beheer uit. Wanneer nodig overleggen we tijdens de werkzaamheden met de opdrachtgever. 6. Persoonlijke service Kwaliteit en service aan een correcte prijs staan bij ons voorop. Onze bedrijfspolicy richt zich onder meer op een zo optimaal mogelijk persoonlijk contact en service op maat van de klant. Zowel voor, tijdens als na de restauratiewerkzaamheden staan we voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Op zoek naar vakmensen om uw oldtimer te restaureren of een specialist in auto-interieurs met oog voor afwerking en service? Contacteer Interior Car Tuning meteen!

Bedankt voor uw bericht!

bottom of page