top of page

Interior Car Tuning Lier, restauratie van oldtimerinterieurs & interieurbekleding

Wij maken van iets ouds iets nieuws zonder dat de authentieke uitstraling verloren gaat.

Interior Car Tuning Lier (Antwerpen) beschikt over een enorme knowhow inzake bekleding van oldtimerinterieurs. Bij ons gaan vakmanschap en uitstekende productiemogelijkheden hand in hand. Niet voor niets volgen wij de laatste ontwikkelingen en trends op de voet en scholen we ons nog elke dag bij. Vooral in de lederen interieurs voelen we ons echt thuis. Wij produceren lederen interieurs voor oldtimers en gebruiken hiervoor ambachtelijke technieken.

Restauratie oldtimerinterieurs met respect voor de authentieke uitstraling

Wij voorzien uw oldtimer van een nieuw interieur zonder hierbij de authenticiteit van uw wagen te schaden. U hebt hierbij de keuze uit honderden kleuren en perforaties, waarbij een volledig herstel van de originele lederkleuren en -perforaties mogelijk is. Door de combinatie van kokosmat en crin behoudt uw oldtimer zijn originele waarden.

	Maserati Mistral
	Mercedes 300SL Gullwing

Doorgedreven technologie voor een perfect resultaat

Voor het ontwerp van uw oldtimerinterieur werken wij nauw samen met constructeurs, invoerders en leveranciers. Bovendien kunt u gedurende het volledige proces aanwezig zijn om de touwtjes in handen te houden. In ons atelier beschikken wij over hoogtechnologische werkmiddelen, maar uiteraard zijn de oude ambachtelijke technieken hier maximaal geïntegreerd. Door de expertise van ons goed opgeleid personeel te combineren met volautomatische versnijding is er geen foutenmarge mogelijk. De stiksels zitten perfect en het resultaat is ongezien. Ook indien uw zetelframe kapot of doorgezakt is, biedt Interior Car Tuning in Lier een volwaardige oplossing voor uw oldtimerinterieur.

Zoekt u iemand die uw oldtimer van een lederen interieur voorziet met oog op de authenticiteit? Maak dan vandaag nog een afspraak met Interior Car Tuning in Lier!

bottom of page